Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Сузір'я" влаштував весняний співограй

3 травня у клубі «Сузір’я» відбувся концерт під назвою «Пісенні мотиви весни».

Під час творчого вечора, який провела координаторка клубу Тетяна Сулейманова, глядачам презентували 20 пісень у виконанні ансамблю «Чорнобривці», тріо, дуетів та сольного виступу.

Співограй, як лагідно назвали свій захід академісти, розпочали піснею «Чорнобривці» у виконанні однойменного ансамблю клубу під керівництвом Надії Сич. Ця пісня на слова Миколи Сингаївського та музику Володимира Верменича давно стала візитівкою ансамблю та клубу.

Упродовж концерту ансамбль виконав ще низку чудових українських пісень: «Ой, хмелю мій, хмелю», «Розпрягайте, хлопці, коней», «Їхав, їхав козак містом», «Ой, сватай, синочку, багачку», «Марічка». Приємно, що ансамбль клубу постійно розширюється як за своїм складом, так і за репертуаром. На сьогодні в його складі виступають Віра Фортунатова, Анна Бондаренко, Ольга Іванець, Зоя Твердохліб, Наталія Михайлюк, Любов Стеценко, Надія Сич.

Але не лише ансамбль слухати у цей день академісти клубу «Сузір’я». Вони мали змогу оцінити прем’єрний виступ нового тріо клубу у складі Наталії Мельник, Раїси Гури та Олександра Матвієнка. У їх справді чудовому виконанні прозвучали ліричні пісні «По садочку ходжу», «Ой, у вишневому садочку», «Ой, ти, ніченько-чарівниченько», «Ой, чий то кінь стоїть», «А я знайшов другую», «А роки летять» та «Очі синії та сині дала мати дівчині».

Зачарувала присутніх своїм співом Наталія Мельник, як під акомпанемент гітари Олександра Матвієнка виконала удвох з ним відомі хіти «Скрипка грає» (слова Юрія Рибчинського, музика Ігоря Поклада) та пісню «Додому», яку належить переможцям Євробачення-2022  KALUSH та Skofka.

А от дует Надії Сич  та Олександра Матвієнка вразив неймовірно гарним виконанням пісень «Вишиванка» та «Я зустрів троянду». А ще пані Надія в образі чорнявої циганочки виконала разом з колегою дві пісні: «Циганочка моя» та «Ех, загуляв хлопець молодий»

Насамкінець заходу, пані Наталія Мельник подарувала всім пісню «Хай завжди радість буде з вами», а Анна Захур, яка раніше відвідувала клуб, вручила артистам букети квітів з власної присадибної ділянки.

Приємно бачити усміхнені обличчя академістів, які провели дві години свого часу з гарними піснями та йшли додому в піднесеному настрої!

Фотогалерея "Клуб "Сузір'я" влаштував весняний співограй




Поділитись з друзями: