Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Промінь надії" відвідав Київ з цікавою екскурсією

Стомлені, але щасливі повернулися додому після 8-годинної мандрівки академісти клубу «Промінь надії». Ще б пак! Побували відразу в чотирьох місцях, отримали масу вражень від спілкування з природою та одне з одним.

Спершу академісти відвідали монастир, у якому звернулися з молитвою про захист для наших військових та швидше припинення війни, а також за своє здоров’я своє та своїх родин.

Затим вирушили до парку Кіото, який нині радує око неймовірно красивими білими та рожевими сакурами, духмяною спіреєю, червоними квітами вейгели та приваблює японськими пейзажами з каменів, місточків та штучних водойм.

Після спілкування з флорою, поїхали на зустріч з фауною! Океанаріум – дивовижне місце, там можна побачити дуже багато екзотичних риб, що власне й зробили з превеликим задоволенням академісти. Тут можна помилуватися муренами, піраньями, фугу, груперами, побачити рибу-клоуна і рибу-хірурга, загадати бажання золотим рибкам. І що цікаво, навіть в природі поєднується жовто-блакитний колір! Кілька риб – наочне тому підтвердження.

І як же в таку весняну пору не завітати до Співочого поля? Програма екскурсії була б неповною. Тож помилуватися морем різносортних тюльпанів теж вдалося. Наробили море світлин, попили чаю з бутербродами в дружньому товаристві та й вирушили до Білої Церкви.

Відтак, уже другий клуб Академії пенсіонерів зустрічає канікули з багажем нових яскравих вражень!

Фотогалерея "Клуб "Промінь надії" відвідав Київ з цікавою екскурсією

Поділитись з друзями: