Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Пролісок" побував з екскурсійною мандрівкою в Києві

Маємо гарну звістку: Перший клуб «Академії пенсіонерів» розпочав сезон екскурсій. 29 квітня, нарешті дочекавшись теплої, сонячної погоди, академісти вирушили в дорогу. Клуб не дурно має назву «Пролісок». Як ця квітка найраніше починає квітнути, так і членкині клубу першими вирушили за враженнями.

Що вдалося побачити?

Спершу завітали в парк Кіото, подивилися алею сакур, яка була висаджена в 2011 році спільно з членами японської делегації вздовж пішохідних доріжок. Вона налічує 360 голландських саджанців та входить до книги Гіннеса як найдовша у світі алеї сакур та сад каменів. У саду можна побачити камінь почесного сидіння, камінь печерного виду, камінь-охоронець, камінь місячної тіні.

Потім завітали до океанаріуму «Морська казка», в якому побачили екзотичних риб, черепах, корали, виставку ракушок.

А фінальною точкою екскурсії стало Співоче поле, на якому два дня тому відкрили нову експозицію з квітів. Яке там царство тюльпанів! Перекусили, відпочили і з морем вражень повернулися до Білої Церкви!

Радіємо за те, що пенсіонери нашого міста мають змогу в такий непростий час бодай на день зробити собі чудові канікули, переключитися, психологічно розслабитися в оточенні природи.

Всі фото координатора клубу Людмили Маринич. Тож, як то кажуть, краще дивитися, ніж читати!

"Клуб "Пролісок" побував з екскурсійною мандрівкою в Києві

 

Поділитись з друзями: