Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Мрія" відзначив жіночий день і вшанував пам'ять Кобзаря

9 березня клуб «Мрія» відзначив відразу два свята: 210 років з дня народження Т.Г. Шевченка та Міжнародний жіночий день.

До цієї зустрічі академісти підготувалися ретельно. На початку зустрічі до них завітала Весна, яку чудово зобразила Любов Глєбова, а за нею ніжними легкими кроками ступає Підсніжник (Лілія Мінулліна). Згодом з лісу прилетіла весела Бджілка (Наталія Краснова). На полянці закряхтів Старий пеньок (Валерій Клягін): «Я старенький пеньок, а був молодий парубок. Тепер сиджу – тепла чекаю, минуле згадую та про майбутнє мрію. Навіть пеньок у весняний деньок дубочком струнким мріє стати. Не будьте пеньками, а будьте навесні дубками». Поки Старий пеньок співав та грав на гітарі, вилетіла Муха-цокутуха (Зінаїда Швень). Щоправда недовго дзижчала, бо на галявину Ластівка (Алла Молчанова) прилетіла та почала за нею полювати. А насамкінець в зал пурхнули чотири метелики (Антоніна Добровінська, Валентина Малахова, Людмила Старова та Лілія Рунова) і всі разом закружляли під музику вальсу.

Після такої міні-вистави академісти розмістилися за святковими столами, які просто-таки вгиналися від їхніх коронних страв. Координаторка клубу Валентина Ворожко розповіла академістам історію Міжнародного жіночого дня та привітали колег віршованими рядками. Також власні вірші подарувала колежанкам Любов Глебова. А Наталія Краснова не лише вірші читала, а й гуморесками розважала. Не залишилися в боргу і чоловіки клубу. Валерій Клягін заспівав подругам пісень, а Володимир Кожанов привітав віршами.

У клубі потроху зароджується й діяльність ансамблю під керівництвом Марії Бойко. Так, академісти дружно виконали пісні «Виглядає мати сина», «В зеленім саду», «Поза гаєм, гаєм, давай посідаєм», «Червона калина».

Друга частина свята присвячувалася річниці з дня народження нашого Кобзаря. Марія Бойко прочитала уривок з улюбленого твору Т. Шевченка «Лілея», а затим всі разом заспівали пісню на вірш поета «Думи мої, думи мої». Наталя Краснова підготувала цікаві факти з біографії Тараса Григоровича.

Ось у такій дружній та веселій атмосфері клуб «Мрія» відзначив два свята. Для багатьох академістів клуби Академії пенсіонерів давно стали другою родиною. Адже кожній людині потрібне добре слово, спілкування, дружба, тому й охоче збираються люди поважного віку на такі зібрання. У них – спільні спогади, схожі пережиті життєві обставини, спільні погляди. Тому й цікаво їм разом!

Фотогалерея "Клуб "Мрія" відзначив Міжнародний жіночий день і вшанував пам'ять Кобзаря

Поділитись з друзями: