Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Лада" відзначив новосілля!

Новий рік в Академії пенсіонерів, що діє при Благодійному фонді Костянтина Єфименка, розпочався з дуже приємної в житті кожної людини події – новосілля! Отож, перший пост в цьому році присвячуємо клубу «Лада», яким вправно керує Тетяна Вікторівна Марченко!

Наприкінці року клуб переїхав у нове приміщення. Тепер академісти проводитимуть своє дозвілля в одній із кімнат ЦТДЮ «Соняшник», що розташований по вул. Зенітного полку. Сталося це завдяки люб’язній згоді начальника управління освіти і науки БМР Юрія Петрика та директора центру Лілії Ляшенко.

Відтак, академісти не лише зможуть поспівати у своєму товариському колі, а й при нагоді продемонструють свій талант юному поколінню білоцерківців в рамках давно започаткованого управлінням освіти і науки БМР та Благодійний фондом Костянтина Єфименка проєкту «Єдність поколінь».

Новосілля академісти відзначили колядками, українськими народними піснями, гуморесками, які звучали у виконанні ансамблю «Лада» та членів клубу.

На захід запросили гостей. Ними стали координатори клубів «Гармонія» Таскіра Максюта та клубу «Серпанок» Людмила Плохотнюк. Пані Людмила ще й подарувала академістам портрет Тараса Шевченка, а також розвеселила гуморесками, а пані Таскіра презентувала чудову пісню у власному виконанні. А на завершення заходу академісти організували солодкий стіл.

Свято закінчилося, а попереду втілення нових задумів для творчих зібрань. Таким чином, білоцерківські пенсіонери не сидять вдома лише в товаристві телевізора, а заряджаються позитивом від своїх друзів-однодумців!

Фотогалерея "Клуб "Лада" відзначив новосілля!"

Поділитись з друзями: