Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Криниця життя" відзначив День пенсіонера з піснями та гумором

4 жовтня у клубі «Криниця життя» відбувся концерт з нагоди відразу кількох свят, які відзначаються на початку місяця  – Дня захисників та захисниць України, Дня людей поважного віку, Дня вчителя та Покрови Божої Матері. Захід провела координаторка клубу Лариса Бондарчук.

У концерті взяли участь представники клубів «Криниця життя», «Зарічанське джерело», «Вікторія» та «Промінь надії». А серед глядачів були не лише академісти, а й волонтерки Наталія Швень, Надія Радкевич, Лідія Тригуб, які співпрацюють з клубами Академії пенсіонерів по різним напрямам: кроять та шиють труси, роблять енергетичні перекуси, забирають готові подушки. Також допомогли налагодити контакти зі швейною фабрикою в Житомирі, де тепер замовляють по собівартості носки. Запросили також в якості почесного гостя представника тероборони Михайла Головача, який вже багато місяців поспіль отримує від клубів Академії пенсіонерів різноманітну допомогу і постійно знаходиться на зв’язку з Ларисою Михайлівною. На знак подяки пан Михайло подарував дівчатам до свята печиво.

Ансамбль «Криниця життя» (Наталія Канішеська-Петришина, Галина Тищенко, Тамара Коломієць, Ольга Тимошенко, Ніна Павловська, Олександра Крикун, Ніна Лавренюк) під керівництвом Ольги Руденко підготував оновлений репертуар, більшість пісень презентували вперше. Та й костюми були в артисток нові. Спідниці дівчатам пошила нова членкиня клубу Раїса Іванівна. Ось так завдяки волонтерству клуб поповнився новими друзями. На життєвій ниві так часто трапляється: хто відходить від нас, а з кимось нас зводить життя.

Проте і старих друзів на заході було чимало. Старожил клубу «Криниця життя» Любов Гольцева звернулася до присутніх ніколи не втрачати друзів та шанувати дружбу, членкині клубу «Вікторія» Ніна Скоробагатько, Валентина Бадзюх прочитали чудові вірші про осінь життя. Прозвучала поезія і у виконанні представниці клубу «Промінь надії» Наталії Льодянової. Сольно з піснями виступили Антоніна Рибак, Ольга Руденко, Віра Стороженко.

Але найбільшою родзинкою творчої зустрічі стали гумористичні замальовки у виконанні представниць клубу «Зарічанське джерело» Лариси Хоменко та Ольги Грищенко, академісток клубу «Криниця життя» Наталії Канішевської-Петришиної, Ольги Тимошенко та Ольги Руденко. Всі насміялися досхочу!

Щиро дякуємо усім академістам за вміння дарувати одне одному дружбу, пісню, тішити поетичним рядком, гумором. Дякуємо Ларисі Бондарчук за вміння організувати роботу не лише свого клубу, а й представників інших клубів, які під її крилом стали одним єдиним волонтерським центром, за вміння знаходити необхідні матеріали для пошиття і трусів, і подушок. за вміння знаходити спільну мову з волонтерами та військовими. Ваш вклад, Ларисо Михайлівно, просто безцінний! А тому до приміщення по вул. Шевченка, 120 тягнуться як до вулику всі небайдужі білоцерківці поважного віку, бо відчувають, що саме там вони сповна можуть реалізувати і свій талант до творчості, і своє бажання допомогти військовим. На таких простих людях і тримається наша держава.  

Фотогалерея "Клуб "Криниця життя" відзначив День пенсіонера з піснями та гумором 

Поділитись з друзями: