Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Клуб "Чарівна мить" відзначив День сміху

3 квітня клуб «Чарівна мить» відзначив День сміху. Оскільки клуб збирається по середам, то святкування вийшло дещо із запізненням, але це зовсім не вплинуло на настрій академістів, адже їх жартівливими піснями, сценками та гуморесками розважав ансамбль клубу «Спадщина» під керівництвом Ніни Левченко.

Ведучою творчого вечора була Надія Ходинчук, яка з гумором, приповідками та пересмішками представляла нові номери ансамблю. Академістки виконали жартівливі пісні «Ішов козак потайком», «Ой, піду я до млина» (соло – Валентина Потіха), «Їхав Івась на коні», «Ти пив і я пив» (солісти – Ніна Левченко та Олександра Михайловська), «Тумбалалайка», «Ой ти гарний, Семене» (солісти - Ніна Кур’янчик, Тетяна Перехрестенко, Надія Ходинчук, Анна Калашнюк), «Як я була мала, мала» (соло - Катерина Шевченко), «Горщик» (солісти - Ніна Левченко та Олександра Михайловська).

Звичайно, не обійшлося без гумористичної сценки «Баба Параска та Баба Палажка» у виконанні Ніни Левченко, Надії Ходинчук та Євгенія Сергієнка.

Додали сміху та гарного настрою артистичним виконанням гуморесок Раїса Чорна («Їде жінка на курорт», «Разочок») та Тетяна Перехрестко «Кабанчик і стаканчик».

Концерт настільки сподобався глядачам, що ніяк не хотіли відпускати артистів. Довелося ще дві пісні виконати на біс! До того ж і глядачі в гуморі плавають як риба у воді. Анекдоти і гуморески розповіла Ніна Карнаухова та Людмила Іванова.

Кажуть, що сміх продовжує життя. Попри трагедію війни, українці стараються триматися, не впадати у відчай, а відтак саме такі зустрічі сприяють їхньому ментальному здоров’ю, бадьорості та стійкості духу!

Фотогалерея "Клуб "Чарівна мить" відзначив День сміху

 

Поділитись з друзями: