Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Казка стукає у двері

Казка стукає у двері

10 січня 2013 року близько 12:00 у двері актової зали загальноосвітньої школи № 5 «постукала казка» - відбулися урочистості з нагоди святкування Нового року та Різдва Христового учасниками клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів.

Як завжди, у колі академістів панувала атмосфера радості та злагоди, піднесений настрій та приємне хвилювання від зустрічі з близькими друзями.  Цьогоріч святкування ознаменувалося рекордною кількістю учасників, що підтверджує беззаперечний  факт: Академія пенсіонерів набуває все більшої популярності, а ідеї та принципи Костянтина Єфименка, на яких вона ґрунтується, знаходять відгук у серцях все більшої кількості білоцерківців! 

Святкова програма складалася із прекрасних хорових номерів, які прозвучали у виконанні  вокального ансамблю «Спадщина» під керівництвом Ніни Левченко; виразного творчого декламування як аматорських, так і класичних віршованих творів Марією Постоєвою; душевного виконання пісень і романсів  Оленою Осиповою, Лідією Курандою та Анатолієм Кульчицьким, у тому числі під акомпанемент віртуоза акустичної гітари – Павла Богука; добірки хореографічних номерів,  представлених   онукою Ольги Антонової тощо. Саме  цими творчими шедеврами у повній мірі академісти могли насолодитися, не відволікаючись від щедрого святкового застілля!

Хід свята був майстерно скерований професійними ведучими:  Дідом Морозом та його онучкою – Снігуркою, у ролі яких виступили активісти – академісти Любов Лимар та   Олена Федорова.

Незважаючи  на значне організаційне навантаження, рекордну явку учасників та всі турботи з підготовки святкового столу та сценарію заходу забезпечила  керівник клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів  Ірина Гуральник, проявивши свій надзвичайний талант організатора,  вкотре творчо впоралась із непростим  завданням організації свята, вклавши у це всю свою душу!

На святі також були присутні представник Благодійного фонду Костянтина Єфименка Андрій Миколайович Степура – начальник центру поштового зв’язку №1 КОД УДППЗ «Укрпошта», Ганна Григорівна Нагорна – завідуюча бібліотекою – філіалом № 10 Білоцерківської  міської ЦБС. Гості щиро привітали клуб «Чарівна мить» та висловили надію на те, що кількість учасників таких урочистостей зростатиме із року в рік, оскільки гарна справа має ширитися серед добрих людей, якими, безумовно, є білоцерківці!

Крім зазначеного вище, не можна лишити поза увагою той факт, що проведення цього святкування було б неможливе без щирої гостинності та повного сприяння «господині дому» - директора ЗОШ №5 Ольги Іванівни Садаєвої, яка зробила усе можливе для того,  аби академісти  мали не тільки необхідний простір та зручності, але й щиру й душевну атмосферу яскравого свята!

Варто згадати ще одну добру передноворічну справу: на прохання депутата Білоцерківської міської ради Олександра Ореховського членами клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів були виготовлені іграшки, що красувалися на ялинці в районі Піонерської. А саме відкриття ялинки було прикрашене гарними піснями у виконанні вокального ансамблю «Спадщина». 

Поділитись з друзями: