Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Жіноче свято з кулінарними родзинками

5 березня в клубі «Діамант» відбувся захід,  присвячений Міжнародному жіночому дню. Більше ста членів клубу зібралися в приміщенні їдальні  БСШ № 21, щоб у товаристві друзів і однодумців зустріти одне з улюблених календарних свят жіноцтва.

Крім відзначення свята 8 Березня,  у  програмі був кулінарний конкурс, а також  поздоровлення чоловіків з Днем захисника Вітчизни.

Розпочався захід із виступу  куратора клубу «Діамант» Валерія Матвійця, який привітав жінок та вручив кожній вітальну листівку.

         Основною подією став кулінарний конкурс, у якому взяло  участь більше 20 жінок. Конкурс проводився за двома напрямками: «Кондитерські вироби» та «Салати і піци».

         Учасники конкурсу продемонстрували неабиякі кулінарні здібності, високу професійність, фантазію, креативність у виготовленні тортів, печива, салатів, піц.

А переможцями стали наступниці учасниці: у програмі «Кондитерські вироби» в номінації «Супер-майстриня» -  Людмила  Комендант за торт «Лебедина вірність»; у номінації «Кулінарний геній» – Ніна Гасельська за печиво «Троянди»; у номінації «Чарівна майстриня» -   Валентина Заріцька за бісквіт «Сладкоєжка».

У програмі  «Салати і  піци» в номінації «Стильна кухарочка»  переможницею стали  Галина Лиманчук за салат «Весна»; в номінації «Невтомний кухар» – Валентина  Ригас за рулет «Яєчний»; у номінації «Золоті рученьки» – Тамара Ткач за піцу «Грибна галявина».

Усі учасники отримали призи від організаторів. Чудовий вечір закінчився концертом, який підготували самі ж  академісти. А провела вечір Валентина Янішпольська – лауреат фінального конкурс  «Академія має таланти».

 

 

Поділитись з друзями: