Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Гармонійне новоріччя в "Гармонії"

 

29 грудня святкування продовжилося. На цей раз корпоратив організували у клубі «Гармонія». Тут варто зазначити, що академісти цього клубу зуміли витримати всі виклики коронавірусного року. Раніше вони збиралися у приміщенні школи №20, але, як відомо, школи пішли на карантин і дорослих у свої стіни не пускають.

Тож у вересні клуб за сприяння начальника управління освіти і науки Юрія Петрика та виконавчого директора Благодійного фонду Костянтина Єфименка Олени Ткач віднайшли вільне приміщення у дитячому садочку №12. Всього кілька місяців та допомога працівників ЖЕК№7 дозволила академістам розпочати свою діяльність у відремонтованому приміщенні. Тож саме тут клуб «Гармонія» святкував Новий рік.

Куратор клубу Таскіра Максюта була за ведучу і номер за номером анонсувала виступити колежанок.

А були тут і гуморески від Марії Сударенкової, і гумористичний номер від родини Максют, і творчий номер від однойменного ансамблю клубу «Гармонія», і візит Баби Яги, і, звісно ж, нарешті до академістів завітали Дід Мороз та Снігурочка, які вручили солодкі гостинці.

Але найголовніше в цих святах – не гостинці! Найголовніше – проведений разом, у душевній, дружній компанії час, який дарує гарний настрій, посмішку, відчуття затребуваності та повноти життя!

Між іншим уже академісти вийшли на такий рівень своєї співпраці, що гармонійно доповнюють клубні заходи одне одного!

Фотоальбом. Гармонійне новоріччя в "Гармонії"

 

Поділитись з друзями: