Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Фенікс» в обіймах «Олександрії»

 «Фенікс» в обіймах  «Олександрії» 

Цього літа зустріч членів Товариства інвалідів «Фенікс» у дендропарку «Олександрія» уже проходила як щорічно-традиційна, адже вкотре Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка відгукнувся на прохання правління цієї громадської організації і взяв на себе всі клопоти з підготовки і проведення заходу.

Отож 60 осіб, а це  члени Товариства «Фенікс», відвідувачі Академії пенсіонерів,  знову милувалися неповторною красою нашого парку.  Екскурсоводи розповідали їм про всі таємниці перлини парково-архітектурного мистецтва, про внесок Браницьких у його розбудову, про плани сьогоднішнього керівництва у зв’язку із розширенням туристичних маршрутів по території парку.

Після цікавої екскурсії учасників заходу чекала святково-розважальна програма: своїми вокальними виступами присутніх порадувало  подружжя Чайок – Таїсії Вікторівни й Едуарда Андрійовича, які запальними, жартівливими, веселими  піснями під високими кронами паркових сосен створили піднесений настрій. Краплини ліризму додала до зустрічі Марія Постоєва, яка читала власні вірші, висловлюючи захоплення мужністю тих людей, на долю яких випали нелегкі життєві випробування. А потім усі разом заспівали «Пусть бегут неуклюже пешеходы по лужам…», вітаючи весняно-літніх іменинників та пригощаючись стравами святкового фуршету, дбайливо приготовлено працівниками кафе «Імперія».

Найприємнішим було бачити посмішки на обличчях цих людей – людей із обмеженими фізичними можливостями. Чути щирі слова подяки від них і розуміти, що для щастя, дійсно, людині потрібно небагато – трішки душевного тепла і бажання творити добро, незламно вірячи в те, що саме воно врятує наш інколи такий  цинічний світ…

Прощаючись, усі висловлювали,  наче змовившись, одне побажання, щоб наступного року на початку літа знову зустрітися в «Олександрії».  

  Фотоальбом  

Поділитись з друзями: