Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Дружні посиденьки "мрійників" та "мрійниць"

 13 жовтня у клубі «Мрія» відбулися аж два заходи: входини після ремонту приміщення та віншування ювілярів. Академісти пригощали одне одного своїми найкращими стравами. А координатор клубу Ірина Дузяк підготувала для своїх колег цікаві конкурси та розваги.

Насамперед академісти щиро подякували підприємцю Миколі Павловичу Сторожуку, який зголосився допомогти членам клубу «Мрія» підремонтувати приміщення Ради ветеранів, де вони проводять свої зустрічі. У приміщенні протікав дах і потрібна було вирішити цю проблему. За допомогу пенсіонери щиро дякували пану Миколі та запросили його стати постійним учасником їхніх зустрічей.

Також цього дня вітали ювілярів. І не просто вітали, а коронували! Антоніні Добровінській, Валентині Малаховій, Зінаїді Швень виповнилося 75 років, а Наталії Красновій – 70 років. Тож їхні колеги зробили їм імпровізовані корони та вручили презенти. Натомість ювілярки коротко розповіли про свій життєвій шлях. А далі почалися танці під пісню «День народження» Павла Зіброва.

Танці танцями, але ж і стіл чудова накрили і вже хотілося покоштувати тих фірмових страв. Та не все так просто. Виявляється іменинниці мали спершу представити журі свої кулінарні витвори. Журі посмакувало і вирішило, що всі учасниці цього конкурсу достойні похвали і перемоги!

Затим настав час ще одному цікавому заходу: Марія Бойко разом з іншими академістами співали пісню «Туман яром, туман долиною», у цей час їхні колеги  грали ролі «Тумана», «Дуба зеленого», «Криниці», «Дівки», «Козака».

А затим на всіх академістів чекав солодкий стіл – торти, печиво і цукерки.

Весело було «мрійникам» і «мрійницям» і це добре. Адже у наш час людям поважного віку вкрай важливо мати ось такі дружні зустрічі в колі друзів, щоб якось відволікатися від сумних подій сьогодення, тримати себе в тонусі.

Бажаємо клубу «Мрія» нових цікавих і творчих зустрічей!

Фотогалерея "Дружні посиденьки "мрійників" і "мрійниць"

Поділитись з друзями: