Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День колегіуму

4 листопада в Будинку камерної та органної музики учні Білоцерківського колегіуму урочисто відзначили день заснування свого навчального закладу.

На це свято отримав запрошення Благодійний фонд Костянтина Єфименка. Виконавчий директор Олена Ткач передала вітання від голови фонду і зачитала листівку, адресовану учням та вчителям колегіуму.

 

Дорогі учні та педагоги Білоцерківського колегіуму!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня заснування  єдиного в Київській області навчального закладу із давніми козацькими традиціями!

 

Незважаючи на високий рівень конкуренції в освітній системі нашого міста, вам вдалося створити новий сучасний заклад, де по-особливому організовано навчально-виховний процес, спрямований на розвиток особистісних якостей кожного колегіанта. У діяльності Білоцерківського колегіуму поєднуються найкращі традиції вітчизняної та родинної педагогіки.  Колегіанти мають змогу вивчати іноземні мови, опановувати інтерактивні технології, що вкрай необхідно сьогодні  для реалізації власних планів на майбутнє, - тобто в закладі створені всі умови для здобуття сучасної фундаментальної освіти.

 

Особливі слова цього дня хочеться адресувати педагогам – людям, які своєю щоденною нелегкою працею плекають майбутнє держави, виховуючи підростаюче покоління в дусі любові до рідного краю, до найважливіших святинь України, до історії, культури, мистецтва.

Творчих Вам здобутків,  шановні вчителі, душевного тепла й гармонії, міцного здоров’я й сімейного благополуччя.

 

Дорогі учні, я бажаю, аби ви завжди пишалися своїм колегіумом, з порога якого починається широка життєва дорога кожного  з вас. Наполегливо торуйте  свій шлях до знань, зростайте добрими синами й доньками своїх батьків, цінуйте та поважайте наставників,  своїми успіхами прославляйте колегіум, наше рідне місто й державу.

 

З Днем народження, Білоцерківський колегіум!

 

 

 

Із повагою та незламною вірою в добро

Голова Благодійного фонду                                    Костянтин Єфименко

 

 

 

Поділитись з друзями: