Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

День іменинника у клубі «Водограй»

День іменинника у клубі «Водограй»

15 серпня в клубі «Водограй» відбулося перше, після літніх канікул, зібрання. Цю зустріч актив клубу присвятив не лише поточним організаційним питанням, а й привітанню академістів, які святкували свій день народження влітку.  На свято було запрошено вокальний дует подружжя Чайок, які своїми піснями та віршами привітали всіх іменинників. Академісти залюбки підхоплювали ліричні, жартівливі пісні, які виконували Таїсія Вікторівна та Едуард Андрійович.

Вже традиційно під дружні оплески членів клубу іменинникам, а серед них були і 60-річні, і 70-річні ювіляри,  були вручені подарунки. Потім слово надали білоцерківській поетесі Постоєвій Марії Олексіївні, яка порадувала членів клубу «Водограй» своїми новими віршами, а іменинникам зачитала  привітання та посвяти.

 

Особливо зворушливим був виступ однієї з академісток: жінка  вирішила привітати свою сусідку з Днем народження, присвятивши їй власного  вірша, гумореску, а потім виконала подрузі пісню, яку  дружно підтримали академісти.

Ще довго після концерту члени клубу ділилися враженнями про те, як пройшов літній відпочинок, і щиро зізнавалися, що скучили одне за одним та за активним академічним життям. Тож відразу спланували свято гумору та вечір романсу.

 

Поділитись з друзями: