Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Діамантовий" День іменинника

Валентина Янішпольська,
координатор клубу «Діамант»
 
29 травня актова зала БЗШ №21 вкотре привітно зустріла членів клубу «Діамант», щоб віншувати ювілярів та іменинників, які народилися у квітні й травні. На сцені, прикрашеній в стилі української хати, розгулялися вечорниці. Господар і господиня гостинно запросили всіх до своєї оселі.
Авторський вірш-привітання Галини Федорової відкрив концертну програму. Юна гостя з Будинку творчості «Соняшник» Єлизавета Терещенко подарувала іменинникам веселу пісню про Капітошку. «Чорнобривці» у виконанні Галини Лиманчук навіяли спогади про дитинство.
А гуморески, які читала Надія Пархоменко, додали настрою всім гостям. Вони жваво підхоплювали знайомі з дитинства українські пісні «Ой на горі два дубки», «Цвіте терен», «Варенички» тощо.
А потім на вечорниці завітав ансамбль «Веселі дівчата» із завзятими частівками. Цікавий виступ змінився віночком українських танців у виконанні Галини Дудник та Валентина Кравцова.
Апогеєм вечорниць стала інсценізація казки «Ріпка». Саме іменинники прийшли на допомогу Дідові, Бабі, Внучці, Жучці, Кішці та Мишці.
Зі словами привітання до винуватців свята звернувся куратор клубу «Діамант» Валерій Миколайович Матвієць та вручив їм пам’ятні подарунки.
І насамкінець господар виніс святковий пиріг із запаленими свічками.
 
Під звуки фінальної пісні «Моя рідня» у виконанні координатора клубу Валентини Янішпольської всіх гостей запросили за святковий стіл.
Особливо хочеться відмітити найактивніших чоловіків клубу: Валерія Борисенка, Валентина Кравцова та Якова Горловецького.
 
Дякуємо всім учасникам концерту і бажаємо подальших творчих успіхів!
 

 

Поділитись з друзями: