Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Білий Барс" завершив успішний сезон

 19 травня відбулося урочисте закриття сезону 2017-2018 хокейного клубу «Білий Барс» м. Біла Церква, який став найуспішнішим для клубу та школи. Усі команди, які входять у систему ХК «Білий Барс», стали переможцями та призерами чемпіонатів та Всеукраїнських змагань, що проводилися під наглядом Федерації хокею України. Тож усі команди отримали нагороди, премії та призи, а також сфотографувалися на згадку з президентом ХК «Білий Барс» Костянтином Єфименком.

Перед нагородженням хокеїсти, тренери, батьки спортсменів мали змогу переглянути короткі відеоролики з найвдалішими моментами виступів команд. Розпочали нагородження з наймолодших – хокеїстів 2009-2010 р.н. (тренер  Ю.Добровольська), які успішно виступали у товариських матчах та турнірах! За підсумками сезону найкращими гравцями команди стали: Селюк Богдан, Зборовський Даніїл, Шиманська Вікторія.

Ведуча заходу запросила до нагородження команду «Білий Барс» ДЮСШ «Зміна» 2007-2008 р.н. (тренер В.Кузьменко). Цього сезону хлопці здобули звання бронзових призерів  відкритого чемпіонату м. Києва з хокею з шайбою серед юнаків 2007-2008 р.н. За підсумками сезону найкращими гравцями команди стали: Гайдабура Артур, Сагатюк Максим, Січкар Данило. Наступними стали переможці всеукраїнських змагань сезону 2017-2018 –  команда «Білий Барс» ДЮСШ «Зміна» 2005-2006 р.н. (тренер Є.Степанов). Команда вдруге поспіль здобула золоті медалі, а найкращими гравцями команди стали: Крук Ігор, Востріков Артем, Гайворонський Артур.

Потім настала черга для нагород команди «Білий Барс» 2002-2003 р.н., яка є бронзовим призером чемпіонату України з хокею у сезоні 2017-2018 (тренери – О.Бобкін та В.Литвиненко). Найкращими гравцями команди стали: Андрощук Дмитро, Гребеник Артем, Бородай Денис.

Юнацьку команду «Білий Барс», яка через рік повернула собі золоті медалі та знову стала чемпіоном України, представили на завершення заходу. На 90% юнацька хокейна команда складається з гравців, які входять до основного складу команди «Білий Барс», що вдруге в своїй історії стала призером чемпіонату УХЛ. Цього року під керівництвом Костянтина Буценка, Віталія Литвиненка та Олександра Бобкіна наші хокеїсти вибороли бронзові медалі чемпіонату. Найкращі  результати в цьому сезон показали: Олександр Качул, Михайло Васильєв, Сергій Логач, Богдан Грицюк, Фелікс Морозов та Дмитро Даниленко. Вони у складі юнацької національної збірної стали чемпіонами світу, обігравши збірні Австрії, Італії, Угорщини та Румунії. А Дмитро Даниленко став «найкращим бомбардиром чемпіонату світу».

З вітальними словами до присутніх звернулися тренер Костянтин Буценко, директор «Льодової арени» Вячеслав Веред та президент ХК «Білий Барс» Костянтин Єфименко, які побажали юним спортсменам гарного літнього відпочинку та підготовки до нового сезону, який має стати не менш успішним.

Фотоальбом. Білий Барс завершив успішний сезон


Поділитись з друзями: