Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Без пісень нема життя

Ансамбль «Гармонія» однойменного клубу Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка порадував відпочиваючих в санаторії «Діброва» своїми піснями. Затишного серпневого вечора академісти подарували слухачам понад 20 пісень зі свого репертуару. Звичайно, війна наклала відбиток на творчість ансамблю. Тепер у репертуарі багато пісень на військову та патріотичну тематику.

Координатор клубу та художній керівник ансамблю Таскіра Максюта не лише підібрала пісні, провела репетиції, а й була ведучою цього заходу.

Варто зазначити, що клуб «Гармонія» з перших днів війни активно допомагає армії: плетуть маскувальні сітки, шиють подушки та спідню білизну бійцям, збирають порожні банки для тушонок на фронт, організували довкола себе небайдужих людей, які приносять тканини для пошиття, забирають викройки, шиють та повертають готову спідню білизну.

Також подружжя Володимира та Таскіри Максют виходить на вулиці Білої Церкви, щоб подарувати містянам свою творчість та зібрати благодійні внески для потреб армії. Вилучені кошти, пошиті вироби передають на передову через волонтерів нашого міста.

Одним словом, робота кипить. І фронту допомагають по мірі своїх сил і засобів, і співають пісень, щоб бодай якось підняти настрій землякам.

Окремо хочемо висловити подяку адміністрації санаторію «Діброва» за співпрацю!

Фотогалерея "Без пісень нема життя"

Поділитись з друзями: