Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Ансамбль "Золота осінь" виступив в санаторії "Діброва"

22 липня ансамбль «Золота осінь» однойменного клубу Академії пенсіонерів завітав до санаторію «Діброва» на запрошення адміністрації лікувального закладу.

Між санаторієм та ансамблем уже кілька років триває плідна співпраця. Мешканці санаторію, які приїхали до нашого міста для відпочинку та реабілітації, з радістю відвідують аматорські концерти клубів Академії пенсіонерів, адже наші академісти старанного розучують пісні, проводять репетиції, вводять до свого репертуару нові пісні.

А, як відомо, лікування йде краще, коли людина має позитивний настрій.  Звісно, війна внесла свої корективи. Певний час і санаторій не приймав відвідувачів, і академісти там не виступали. Утім, співпрацю відновлено.

Ансамбль під керівництвом Людмили Хоменко вивчив нові пісня на військово-патріотичну тематику і порадував ними глядачів. Усього виконали 14 пісень. А ще кілька на біс за проханням глядачів!

Як буде дозволяти безпекова ситуація під час війни, сподіватимемося надалі дарувати відвідувачам санаторію гарний настрій завдяки чудовим українським пісням.

Фотогалерея "Ансамбль "Золота осінь" виступив у санаторії "Діброва"

 

Поділитись з друзями: