Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Активно відпочивати – здоров’я гартувати!

Життя в Академії пенсіонерів не обмежується пасивними заняттями, тобто читанням лекцій, організацією зустрічей із цікавими людьми, переглядом кінофільмів чи презентацій. Члени усіх 32 клубів мають змогу (звичайно, за бажанням) відпочивати активно і з користю для власного здоров’я

Так, у клубі «Чарівна мить», що діє в приміщенні бібліотеки-філії № 10 в мікрорайоні Піонерська, уже давно працює гурток із лікувальної фізкультури, яким керує лікар-терапевт із багаторічним стажем Галина Голощапова. Заняття відбуваються двічі на тиждень: в  осінньо-зимовий час у  приміщення БСШ №5, а у весняно-літній період – у парку «Олександрія». Ці уроки чергуються зі спеціально розробленим комплексом вправ із системи йога для людей поважного віку, які проводить інструктор Олена Котилевська.

Полюбляють академісти і плавати в басейні, й кататися на ковзанах!

 Та особливою популярністю у академісток майже всіх 32 клубів користуються заняття з фітнесу, які проходять чотири рази на тиждень на базі клубу «Леді Фіт». Його керівник Наталія Штика завжди привітно зустрічає літніх жінок і робить все можливе зі свого боку, аби подарувати їм гарний настрій, зміцнити їхнє здоров’я й покращити самопочуття.

Напередодні Міжнародного жіночого свята в програмі занять для членів Академії пенсіонерів був оздоровчий фітнес з елементами латино. Запальна музика, ритмічні рухи, уважні й водночас вимогливі тренери фітнес-клубу професійно робили  свою справу, створюючи чудовий веселий настрій. А по закінченню тренувань -  квіти в подарунок від клубу.

45-хвилинне інтервальне заняття у клубі «Леді Фіт» на ізодинамічних тренажерах  - це відчутний результат: за короткий термін тренувань -  стає стрункішим стан, покращується настрій, з’являється бадьорість та  впевненість у собі.

Фітнес-тренери проводять заняття в щадному режимі, тому біль у м’язах відсутній,  а вправи зовсім не викликають перевтоми та стресів. Програма тренувань на ізодинамічних тренажерах зміцнює м’язеву систему і дозволяє втрачати до 500 кілокалорій за одне заняття.

Крім щоденних погодинних тренувань, фітнес-клуб «Леді-фіт» пропонує дитячий фітнес, єврейські танці, GoGо strip plastic , Школу танцю SkyhO_Ot (Hip-Hop), масаж, а також оздоровчий фітнес для пенсіонерів.

Академія пенсіонерів за здоровий спосіб життя. Фотоальбом

Поділитись з друзями: