Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Активне літнє життя Академії пенсіонерів

Активне літнє життя Академії пенсіонерів

За вікном – літня канікулярно-відпускна  пора, та в Академії пенсіонерів не до відпочинку: незважаючи на  спеку, лекційна зала Міської центральної бібліотеки  була заповнена вщерть.

Чимало різних проблем обговорюється на зустрічах у клубах Академії пенсіонерів, але лекція про особливості нарахування пенсій відповідно до нового Закону України викликала у членів клубу «Водограй» Академії пенсіонерів неабияке зацікавлення.

Таку зустріч на прохання Благодійного фонду Костянтина Єфименка організувало Головне управління Пенсійного фонду України в м. Білій Церкві. Зокрема, з лекційно-просвітницьким матеріалом виступила заступник начальника відділу з призначення пенсій Людмила Іванівна Якимчук. Вона детально розповіла про особливості роботи їхньої організації, озвучила контактні телефони, за якими можна записуватися на прийом до інспекторів, наголосила на змінах у законодавстві, а також дала вичерпні фахові відповіді на всі запитання, що виникли у присутніх.

Зустріч була інформаційно насиченою, цікавою і дуже корисною. Принаймні,  так стверджують самі академісти, які щиро дякували Людмилі Іванівні і просили запланувати ще не одну зустріч із представниками Пенсійного фонду.

А вже через тиждень – нові зустрічі членів клубу «Водограй» на традиційному заході – Дні іменинника, а також на  занятті у фітнес-центрі «Леді-фіт». Так, червневим іменинникам підготували справжнє свято гумору, до того ж власними силами. Звучали гуморески відомих майстрів гумору Павла Глазового та Степана Олійника й  білоцерківських митців слова – Володимира Дідківського і  Віктора Євтушенка. А скільки щирих прозових і власних віршованих вітань отримали іменинники від своїх друзів цього дня. Розігрували комічні сценки, співали улюблені пісні, пригощалися солодощами і, звичайно, раділи черговій миті спілкування із однодумцями.

Незабутнім для членів клубу «Водограй» стало заняття із фітнесу, яке провели 5 липня тренери центру «Леді-фіт», враховуючи вік і побажання академістів. Елементи аеробіки, вправи на степах і тренажерах, невеличка лекція про особливості харчування збагатили фізично й розумово людей пенсійного віку, та, головне, створили відповідний позитивний настрій, подарували неповторні відчуття, спонукали до активних спортивних занять у майбутньому.

 Як бачимо, канікули людям пенсійного віку не до вподоби -  навпаки, вони щодня готові до нових відкриттів, знайомств і вражень. Отож Академія пенсіонерів продовжує тримати руку на пульсі активного життя.

Поділитись з друзями: