Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Академісти на профогляді

 10 жовтня у Білій Церкві відбулася хода, приурочена до Всесвітнього дня боротьби з раком грудей. Вперше така хода пройшла у Білій Церкві 8 жовтня 2016 році. Організаторами заходу стали БЦ МГО «Вікторія», Білоцерківський онкодиспансер та Благодійний фонд Костянтина Єфименка.  Метою заходу було привернути увагу жінок до необхідності проходити регулярні профілактичні огляди.

Варто зазначити, що захід мав результат, бо вже 30 жовтня клуб «Пролісок» Академії пенсіонерів вирішив пройти профогляд у Білоцерківському онкодиспансері. Частина академісток відвідала лікаря-мамолога сьогодні, а частина прийде на огляд 2 листопада.

Всім академістам не лише зробили необхідну у віці за 40 років мамографію та провели огляд молочної залози, але й надали консультацію з правду того, як проводити самообстеження молочної залози, та виписали ліки, якщо у цьому була потреба.

На щастя, мамографія показала хороші результати, тому члени клубу «Пролісок» з радістю і спокоєм за своє здоров’я повернулися додому.  Більше того, вони ще й записалися за власної ініціативи на профогляд до гінеколога Білоцерківського онкодиспансеру. Так тримати!

 

Поділитись з друзями: