Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

А вже осінь прийшла у мій сад

 20 вересня клуб «Водограй» провів чудовий захід, присвячений осені. «А вже осінь прийшла у мій сад» - так назвали свою зустріч академісти. Вона пройшла у форматі змагання двох команд «Соняшник» та «Гарбуз».

Координатор клубу Лариса Ястребова придумала учасникам конкурсу завдання та вікторини. Наприклад, треба було розповісти вірші про осінь, згадати приказки чи дати відповіді на складні питання, а ще презентувати символ своєї команди.

Конкурсанти упоралися із завданнями блискуче, а відтак перемогла дружба. Так, прекрасні вірші про осінь прочитали Тамара Горшеніна, Ольга Андреєва, Олена Синельнікова, Людмила Свіщова та Ганна Добровольська. До речі, пані Ганна читала свої авторські вірші!

Лірично прозвучала пісня «Листопад» на слова Вадима Крищенка у виконанні Ольги Томашевської.

А якою смішною видалася сценка за участі Раїси Дерев’янко та Валентини Майбороди під пісню «Ой, там, на товчку, на базарі»! Як гарно артистично ці поважні панянки грали свої ролі. Браво!

Був також конкурс на знання всім відомого дитячого віршика «Ходить гарбуз по городу». У ньому взяли участь уболівальники команд. Вони мали вгадати, чи на столі є всі овочі з цього вірша, чи чогось бракує.

Під оплески, дружній сміх, посмішки конкурс відбувся. Чи то душевна атмосфера в клубі так впливала на настрій, чи жовтогарячий колір в оздобленні столів конкурсанток підсвічував їхні обличчя, але на мить здалося, що опинився в теплому, рідному і затишному домі, де поруч твої друзі, осіння тиша і спокій і бодай невелика можливість заспокоїти свою душу в час буремних і важких подій.

Фотогалерея "А вже осінь прийшла у мій сад"

Поділитись з друзями: