Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

90-річний ювілей школи №1

 

90-річний ювілей школи № 1

 

12 жовтня в театральній залі зібралися ті, чиї сторінки біографії так чи інакше пов’язані з Білоцерківською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів №1  з поглибленим вивченням слов’янських мов: хтось тут учився, а хтось здобуває освіту нині; хтось прийшов сюди молодим спеціалістом, а хтось пішов звідси на заслужений відпочинок; хтось привів сюди навчатися дитину, а хтось з нетерпінням чекає випускного балу для свого внучати. 

Учні школи, їхні батьки та вчителі приймали вітання з ювілеєм від керівництва міста й  області, представників Польського, Російського  й Болгарського посольств, друзів, випускників школи, педагогів-ветеранів, вихованців і викладачів школи мистецтв № 5.

Звучали цього дня вітання і від Благодійного фонду Костянтина Єфименка, правління якого прийняло рішення вручити іменні стипендії фонду та подарувати книги Є.Чернецького «Браницькі» двом ученицям навчального закладу – Анастасії Кушнір (11-Б клас) за високі досягнення у навчанні, перемогу в інтелектуальних  конкурсах і Олені Луценко (10-Б клас) за високі творчі досягнення та створення позитивного іміджу закладу.

Щирі вітання від Костянтина Єфименка переказала директор фонду Олена Ткач, яка побажала ювілярам від його імені успіхів, творчого натхнення, нових досягнень і злетів, зазначивши, що перша школа в усьому має бути першою і передовою. Від Костянтина Олексійовича педагогам школи було вручено квіти як незмінний символ поваги до їхньої невтомної праці на благо міста й держави.

Тож з Днем народження тебе, колиско дитинства багатьох поколінь білоцерківців,  з ювілеєм, з 90-річчям!

 

Поділитись з друзями: