Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Підтримка обдарованої юні

Цього дня в ошатній залі Будинку органної та камерної музики було гамірно, панувала вишукана й витончена атмосфера, з хвилюванням зустрічали високоповажних гостей. Це зібралася інтелектуальна учнівська еліта на міське Свято науки, бо так уже склалося традиційно, що в кінці кожного навчального року урочисто віншують переможців і призерів міського, обласного та Всеукраїнського етапів учнівських олімпіад із базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України.

У зв’язку з цим Правління Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка прийняло одностайне рішення про преміювання тих випускників Білоцерківського колегіуму, Державного ліцею, Гімназії № 1,СЗОШ № 1, ЗОШ № 5, СЗОШ № 12, ЗОШ № 11, ЗОШ № 17, ЗОШ № 18, вихованців ЦТДЮ «Соняшник», які мають особисті вагомі досягнення в цьогорічних олімпіадах та конкурсах. Грошові винагороди, в залежності від кількості перемог, були різними - від 700 до 100 гривень.

Тож щиро вітаємо одинадцятикласників і бажаємо їм і в подальшому нових перемог, досягнень і злетів! Нехай успішним буде професійний вибір, а місто завжди пишатиметься їхніми здобутками на благо України.

Поділитись з друзями: