Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

16-ий дитячий конкурс естрадної пісні "ЕВРІДІКА"

 

Леонора Гріко,  керівник проєкту, головний режисер конкурсу  

13 червня 2021 року  зал Палацу культури «Росава» вкотре гостинно відчинив свої двері, зустрічаючи всіх бажаючих поринути в прекрасний світ, світ Музики і Пісні! Як завжди ми вирушили в чарівний світ музики: світ звуків і мелодій. Де наші конкурсанти із задоволенням показали свій талант, свою творчість, а найголовніше СВІЙ ГОЛОС. Кожен раз Ви, наші глядачі, не перестаєте дивуватися, захоплюватися оригінальністю і, в той же час професійним потенціалом наших юних обдарувань! Цей зал і цього разу був в очікуванні дива. Дива, яке живе поруч із нами. До цього чуда не можна доторкнутися, але можна побачити й почути! Воно здатне змусити нас сміятися і плакати. Воно має душу і серце! Чудо, яке народжується тут ... І ім'я йому - Пісня!

На сцені ДК «Росава» виступила рекордна кількість конкурсантів - П'ЯТДЕСЯТ підготовлених кращими педагогами з вокалу КИЇВЩИНИ. Кожен виконав тільки по одній пісні, яка виконувалася в форматі мінус один, то є живий голос і музична фонограма. У «Еврідіки», як завжди три вікові групи, в цьому році: перша з 5 до 9 років; друга з 10 до 12 і третя з 13 до 15 років. У кожній було визначено переможця. Але, жоден учасник не залишився без нагороди - кожен був номінований в тій категорії, в якій став кращим, на думку журі.

«Еврідіка» - це не просто красиве слово - це мета заради якої сьогодні на цю сцену вийдуть найталановитіші діти нашого міста і саме тому в нашому журі справжні професіонали своєї справи.

Організатори та конкурсанти 16-го дитячого конкурсу естрадної пісні «Еврідіка» висловлюють подяку за велику допомогу «Благодійному фонду Костянтина Єфименка», особисто Президенту фонду Костянтину Єфименку та виконавчому директору фонду Олені Ткач.

Фотоальбом "16-ий дитячий конкурс есрадної пісні "Еврідіка"

Поділитись з друзями: