Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Старти надій

30 червня у м. Біла Церква розпочалися територіальні спортивно-ігрові змагання «Старти надій» за сприяння та на призи Благодійного фонду Костянтина Єфименка.
Одночасно на двадцяти спортивних майданчиках тренери та суддівська колегія проводять для хлопчиків та дівчаток веселі естафети й .спортивні та рухливі ігри: футбол, волейбол, баскетбол, піонербол, вибивний. На кожний майданчику щодня приходять від 30 до 60 дітей віком від 6 до 12 років.

Інструктори розподіляють дітей на команди. Малеча з задоволення бере участь у всіх естафетах заради перемоги своєї команди. На кожного учасника чекає сюрприз: щодня новий подарунок - чи то солодощі, чи шкільне приладдя, яке знадобиться зовсім скоро – на початку нового навчального року.

«Старти надій» триватимуть аж до 28 липня, що дасть можливість залучити до активного відпочинку за місцем проживання більше 10 тисяч дітей.

Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка - за здоровий спосіб життя, за фізично-активне дозвілля для дітей, за розвиток масового спорту!

Не будь байдужим – долучайся!

Поділитись з друзями: